Pasta all” Aglio e Olio ή Πάστα Αλ Όλιο!
Σκορδάκι και ελαιόλαδο, απλά συστατικά σε ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο για όλους!

Ζυμαρικά Αλ Όλιο (Aglio E Olio) Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Yield: 1 Servings
  • Prep: 4-5 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 14 mins

Pasta all' Aglio e Olio ή Πάστα Αλ Όλιο! Σκορδάκι και ελαιόλαδο, απλά συστατικά σε …

Ingredients

Instructions

  1. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά al dente και τα κρατάμε ζεστή.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτουμε τις πιπεριές, το πιπέρι και το σκόρδο.
    Σωτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με προσοχή να μην μαυρίσει!
    Περιχύνουμε την πάστα με το καυτό λάδι και με μαϊντανό.
    Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε!

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο