Share

Pasta all” Aglio e Olio ή Πάστα Αλ Όλιο!
Σκορδάκι και ελαιόλαδο, απλά συστατικά σε ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο για όλους!

Ζυμαρικά Αλ Όλιο (Aglio E Olio) Recipe

Σπαγγέτι αλ όλιο

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Απόδοση: 1 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 4-5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 14 λεπτά

Pasta all' Aglio e Olio ή Πάστα Αλ Όλιο! Σκορδάκι και ελαιόλαδο, απλά συστατικά σε …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά al dente και τα κρατάμε ζεστή.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτουμε τις πιπεριές, το πιπέρι και το σκόρδο.
    Σωτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με προσοχή να μην μαυρίσει!
    Περιχύνουμε την πάστα με το καυτό λάδι και με μαϊντανό.
    Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε!
    Share

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο