Share

Η Άμστελ, η πιο αγαπημένη μπύρα των Ελληνων καταναλωτών γιορτάζει το «χρυσάφι» που κρύβει μέσα της!

2100 Έλληνες καλλιεργητές-παραγωγοί φροντίζουν να προμηθεύουν το κριθάρι, κύριο συστατικό της μπύρας, το κριθάρι που θερίζουν από την Ελληνική γη, μια διαδικασία που μπορείτε να δείτε κι εσείς… «μέσα από τα μάτια του αγρότη», καθώς στο επίσημο site της Άμστελ υπάρχει μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή προσομοίωσης της διαδικασίας θερισμού!

 

Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Η Άμστελ θέλοντας να ευχαριστήσει και να τιμήσει,  τόσο τους Έλληνες παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές της γιόρτασε πρόσφατα την «Ημέρα Θερισμού»!

Διοργανώθηκε λοιπόν μια υπέροχη γιορτή στην Λιβαδειά Βοιωτίας, αφού ένα μεγάλο μέρος του κριθαριού προμηθεύεται από εκεί, έτσι ένα ξέφρενο πανηγύρι στήθηκε στην Κρύα της Λιβαδειάς, με την Άμστελ να ρέει άφθονη, συνοδεία μουσικής και την φωνή της Γωγώς Τσαμπά να ξεσηκώνει το πλήθος!

Παρόλαυτα η γιορτή θερισμού και τα ευχαριστήρια για τους καταναλωτές δεν τελειώνουν εκεί…

Η Άμστελ σε 61 ημέρες χαρίζει 2100 ευρώ μετρητά, καθημέρινά σε έναν τυχερό καταναλωτή! Περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής σχετικά με την κλήρωση για 2100 ευρώ μετρητά, καθημερινά σε έναν τυχερό μπορείτε να δείτε εδώ.

Απομένει ακόμη ένας μήνας, για να απολαύσετε το καλοκαίρι με την δροσιά της Άμστελ και ίσως 2100 ευρώ γίνουν δικά σας…

Όπως και να έχει όμως, καλοκαίρι χωρίς μια παγωμένη, απολαυστική μπύρα Άμστελ δεν γίνεται, το Funky Cook με την ευγενική χορηγία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας προσφέρει
από 5 κιβώτια, φιάλες ή κουτάκια σε 5 τυχερούς αναγνώστες!

Η διαδικασία είναι απλή!
Στα σχόλια του link του άρθρου, όπου θα βρείτε στο Fan Page του Funky Cook στο Facebook εδώ

Aφήνετε σε σχόλιο το όνομά σας και οι 5 τυχεροί θα αναδειχτούν με κλήρωση!

Ο διαγωνισμός λήξει στις 31.08.2013 και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 02.09.2013

 

 

 

Share

Σχόλια από Facebook

3 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο