Share

Φρέσκα Υλικά του Απρίλη

Λαχανικά:
Κολοκυθάκια, φασολάκια, αρακά, κουκιά, αγκινάρες, αβοκάντο, καρότα, κουνουπίδια, φρέκα κρεμμύδια, λάχανα, λαχανάκια Βρυξελλών, μαρούλια, μπρόκολα, παντζάρια, βλίτα, πράσα, ραδίκια, σπαράγγια, σέσκουλα, σπανάκια, πρώτες ντομάτες.

Μυρωδικά:
Άνηθος, μαϊντανός, δυόσμος.

Φρούτα:
Φράουλες, αχλάδια, πορτοκάλια Βαλέντσια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ, ακτινίδια, μπανάνες.


Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:

Τσιπούρες, σαργός, σπάρος, μπαρμπούνι, κουτσομούρα, μουρμούρα, γαλέος, ροφός, ζαργάνα, λούτσος, λιθρίνι, παλαμίδα, σκορπίνα, σκουμπρί, φαγκρί συναγρίδα, σφυρίδα, τόνος, σαρδέλα, σαφρίδι, γαύρος, αθερίνα, χέλι, αστακός, χταπόδι, γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρι, μύδια, στρείδια.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο