Share

Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!

Aρακάς με Μοσχαράκι Recipe

Αρακάς με Μοσχαράκι

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Απόδοση: 1 (6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 25 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 45 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 10 λεπτά

Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο τα κομμάτια του μοσχαριού, τόσο ώστε να αποκτήσουν μία ροδοκόκκινη κρούστα.
    Μεταφέρουμε το κρέας σε μία κατσαρόλα.
  2. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι επίσης τα κρεμμύδια, το πράσο και τον αρακά με ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
    Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά να πάρει 1-2 βράσεις και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Kουνάμε ελαφριά την κατσαρόλα και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, την ζάχαρη, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και τον άνιθο ψιλοκομμένο.
  4. Προσθέτουμε όσονερό χρειάζεται και σιγοβράζουμε το φαγητό μας μέχρι να βράσει το μοσχάρι και να δέσει η σάλτσα.

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο