ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Κρεατικά Aρακάς με Μοσχαράκι

Aρακάς με Μοσχαράκι

Share

Aρακάς με Μοσχαράκι

Αρακάς με Μοσχαράκι

By Εύα Μονοχάρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 (6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 25 mins
  • ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 45 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 10 mins

Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζει τέλεια τον αρακά με το μοσχάρι!!

ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο τα κομμάτια του μοσχαριού, τόσο ώστε να αποκτήσουν μία ροδοκόκκινη κρούστα.
    Μεταφέρουμε το κρέας σε μία κατσαρόλα.
  2. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι επίσης τα κρεμμύδια, το πράσο και τον αρακά με ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
    Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά να πάρει 1-2 βράσεις και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Kουνάμε ελαφριά την κατσαρόλα και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, την ζάχαρη, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και τον άνιθο ψιλοκομμένο.
  4. Προσθέτουμε όσονερό χρειάζεται και σιγοβράζουμε το φαγητό μας μέχρι να βράσει το μοσχάρι και να δέσει η σάλτσα.
    Share

    Σχόλια από Facebook

    Το 2007 δημιούργησα το Funky Cook απλά γιατί κάπου ήθελα να συγκεντρώσω τις συνταγές μου, κάπως έτσι το blogging με κέρδισε, άρχισα να γνωρίζω τον «μικρόκοσμό» του και να τον κάνω κομμάτι της καθημερινότητάς μου όπου εμπλουτίζεται συνεχώς αφού διαβάζω, μαθαίνω, σκέφτομαι, εμπνέομαι & πειραματίζομαι στην κουζίνα μου και όλα αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας!

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο