Aρακάς με Μοσχαράκι

Aρακάς με Μοσχαράκι

Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!

Aρακάς με Μοσχαράκι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 25 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 45 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 10 mins

Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο τα κομμάτια του μοσχαριού, τόσο ώστε να αποκτήσουν μία ροδοκόκκινη κρούστα.
    Μεταφέρουμε το κρέας σε μία κατσαρόλα.
  2. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι επίσης τα κρεμμύδια, το πράσο και τον αρακά με ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
    Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά να πάρει 1-2 βράσεις και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Kουνάμε ελαφριά την κατσαρόλα και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, την ζάχαρη, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και τον άνιθο ψιλοκομμένο.
  4. Προσθέτουμε όσονερό χρειάζεται και σιγοβράζουμε το φαγητό μας μέχρι να βράσει το μοσχάρι και να δέσει η σάλτσα.

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.