Aρακάς με Μοσχαράκι

Aρακάς με Μοσχαράκι

Share

Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!

Aρακάς με Μοσχαράκι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Yield: 1 (6 Servings)
  • Prep: 25 mins
  • Cook: 45 mins
  • Ready In: 1 hr 10 mins

Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!

Ingredients

Instructions

  1. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο τα κομμάτια του μοσχαριού, τόσο ώστε να αποκτήσουν μία ροδοκόκκινη κρούστα.
    Μεταφέρουμε το κρέας σε μία κατσαρόλα.
  2. Σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι επίσης τα κρεμμύδια, το πράσο και τον αρακά με ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
    Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά να πάρει 1-2 βράσεις και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Kουνάμε ελαφριά την κατσαρόλα και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, την ζάχαρη, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και τον άνιθο ψιλοκομμένο.
  4. Προσθέτουμε όσονερό χρειάζεται και σιγοβράζουμε το φαγητό μας μέχρι να βράσει το μοσχάρι και να δέσει η σάλτσα.
    Share

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο