Share

Αρνί στην Λαδόκολλα

Αρνί στην Λαδόκολλα

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 6 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 6 ώρες 0 λεπτό
  • Έτοιμο σε: 6 ώρες 10 λεπτά

Ένας τέλειος τρόπος μαγειρέματος του αρνιού!
Μην ξεχάσετε ότι πρέπει να το καλύψετε πολύ καλά μέσα στις λαδόκολλες, να κάνετε ένα Χαρτόδεμα, όπως λέγεται και στον Ορχομενό αυτός ο τρόπος ψησίματος!
Το αρνάκι σιγοψήνεται και το αποτέλεσμα σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα υλικά είναι αυτό που λέμε "λουκούμι"!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες.
    Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
    Στρώνουμε τις λαδόκολλες βάζουμε μέσα το κρέας.
  2. Χοντροκόβουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και το τυρί.
    Τοποθετούμε ανάμεσα στο κρέας τα σκόρδα ολόκληρα, με την φλούδα, επίσης τις πατάτες με την φλούδα, αφού τις πλύνουμε καλά και τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ρίχνουμε λίγη ακόμη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
    Κλείνουμε τις λαδόκολλες προσεκτικά σαν δέμα,τυλίγουμε με σπάγγο να κλείσει καλά.
    Τοποθετούμε σε ταψί και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
    Ψήνουμε στον φούρνο, σε χαμηλή φωτιά για 4-6 ώρες.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο