Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο! Ένα υπέροχο αρωματικό και γευστικό ορεκτικό για μπουφέ ή μεζεδάκι για καλοκαιρινές βραδιές!

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 9, 2013

  • Yield: 1 (6 Servings)
  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 30 mins

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο! Ένα υπέροχο αρωματικό και …

Ingredients

Instructions

  1. Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε χοντρές φέτες υπολογίζουμε να βγούν 12 φέτες.
    Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί,ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη, τον βασιλικό, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Τις ψήνουμε για 20′ λεπτά στον φούρνο, στους 180°C .
  2. Φρυγανίζουμε το ψωμί ή το ψήνουμε σε τοστιέρα ή grill.
    Χτυπάμε 1/2 φλυτζανι ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και το ξύδι μέχρι να αποκτήσει το μείγμα κρεμώδες μορφή.
    Με την βοήθεια ενός πινέλου αλείφουμε τις ζεστές φέτες με το μείγμα αυτό.
  3. Τοποθετούμε ένα κομμάτι ανθότυρο και από πάνω μία φέτα ντομάτας.
    Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά και τοποθετούμε σε πιατέλα.
    Αλατίζουμε και περιχύνουμε με λίγο ακόμη μείγμα ελαιόλαδου και μπαλσάμικου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο