Share

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο! Ένα υπέροχο αρωματικό και γευστικό ορεκτικό για μπουφέ ή μεζεδάκι για καλοκαιρινές βραδιές!

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο Recipe

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 9, 2013

  • Απόδοση: 1 (6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 20 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 30 λεπτά

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο! Ένα υπέροχο αρωματικό και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε χοντρές φέτες υπολογίζουμε να βγούν 12 φέτες.
    Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί,ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη, τον βασιλικό, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Τις ψήνουμε για 20′ λεπτά στον φούρνο, στους 180°C .
  2. Φρυγανίζουμε το ψωμί ή το ψήνουμε σε τοστιέρα ή grill.
    Χτυπάμε 1/2 φλυτζανι ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και το ξύδι μέχρι να αποκτήσει το μείγμα κρεμώδες μορφή.
    Με την βοήθεια ενός πινέλου αλείφουμε τις ζεστές φέτες με το μείγμα αυτό.
  3. Τοποθετούμε ένα κομμάτι ανθότυρο και από πάνω μία φέτα ντομάτας.
    Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά και τοποθετούμε σε πιατέλα.
    Αλατίζουμε και περιχύνουμε με λίγο ακόμη μείγμα ελαιόλαδου και μπαλσάμικου.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο