Μπουκιές χοιρινού, μεθυσμένες με πεντανόστιμη, πικάντικη γεύση! Μπεκρή μεζέ!
Ενα καταπληκτικό ορεκτικό, μεζεδάκι ή ακόμη και κυρίως πιάτο!

Μπεκρή Μεζέ Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 16, 2012

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 25 mins

Μπουκιές χοιρινού, μεθυσμένες με πεντανόστιμη, πικάντικη γεύση! Μπεκρή …

Ingredients

Instructions

  1. Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια.
    Ανακατεύουμε την μουστάρδα το κρέας, ώστε να πάει παντού.
    Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
    Σε μια πλατιά κατσαρόλα, σωτάρουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει.
    Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρέας και τι πιπεριές.
  2. Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
    Προσθέτουμε την μισή ποσότητα του κρασιού και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί.
  3. Προσθέτουμε τις ντομάτες, χοντροκομμένες, την ζάχαρη, το κύμινο, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, το μπούκοβο και το ταμπάσκο.
    Προσθέτουμε τέλος το υπόλοιπο κρασί.
  4. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει και να μελώσει η σάλτσα και σερβίρουμε!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο