Μπισκότα με Ταχίνι και Γλάσο

Μπισκότα με Ταχίνι και Γλάσο

Share

Αυτή η μοναδική λέξη «Μαμά»!
Όλες οι μανούλες γιορτάζουν και σας δίνουμε πανεύκολη συνταγή για Μπισκότα με Ταχίνι και Γλάσο που τα έχει όλα, όπως η «Μαμά»!
Θρεπτικά, γλυκά, χαρούμενα και κυρίως φτιαγμένα με αγάπη!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Μπισκότα με Ταχίνι και Γλάσο Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαΐου 11, 2013

  • Yield: 1 (14-16 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 18-20 mins
  • Ready In: 23 mins

Αυτή η μοναδική λέξη "Μαμά"! Όλες οι μανούλες γιορτάζουν και σας δίνουμε …

Ingredients

Instructions

  1. Αφήνουμε το βούτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
    Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
    Προσθέτουμε την βανίλια και το ταχίνι, χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C Κελσίου.
    Kοσκινίζουμε το αλεύρι, το κόρν φλάουρ και το baking powder.
    Ζυμώνουμε τα υλικά.
  3. Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
    Ανοίγουμε την ζύμη σε πάχος ενός περίπου εκατοστού και κόβουμε με κουπ πάτ.
    Πιέζουμε μέσα σε κάθε μπισκότο ένα ξύλινο καλαμάκι.
  4. Ψήνουμε τα μπισκότα για 18-20 λεπτά.
    Αφήνουμε να κρυώσουν καλά, αφού τα ακουμπήσουμε επάνω σε σχάρα.
    Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για το γλάσο. ¶ν είναι πολύ ρευστό προσθέτουμε επιπλέον ζάχαρη.
  5. Μεταφέρουμε το γλάσο σε κορνέ με πολύ λεπτή μύτη ή χρησιμοποιούμε οδοντογλυφίδα για να το απλώσουμε.
  6. Το γλάσο δεν χρειάζεται να περιμένουμε να σταθεί περισσότερο από 2-3 λεπτά, πριν διακοσμησουμε τα μπισκότα.
  7. Με αγάπη!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Black Forest Cake

0 7122

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο