Share

Brownie με Ελαιόλαδο

brownie με Ελαιόλαδο

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 23, 2013

  • Απόδοση: 1 (9 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 45 λεπτά

Σούπερ, υπέροχο σοκολατένιο brownie, το ελαιόλαδου αφήνει ατόφια την γεύση της σοκολάτας, συνοδεύουμε με δροσερή σαντυγί και μέντας, συναρπαστικό!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε την κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μπαίν μαρί.
    Μόλις αρχίζει να λιώνει προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να λιώσει.
    Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά, την ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι.
    Προσθέτουμε την σοκολάτα και το αλεύρι εναλλάξ στο μείγμα των αυγών ενσωματώνοντάς τα με σπάτουλα.
    Ανακατεύουμε πολύ απαλά το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα σε αντικολλητική φόρμα, κατά προτίμηση τετράγωνη ή ορθογώνια.
    Ψήνουμε για 22-25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο