Share

Tα Cancelle είναι αρωματικά cakes,από την Κεντρική Ιταλία!
Το γλυκάνισο και το λεμόνι αρωματίζουν διακριτικά!
Κάτι ανάμεσα σε pancakes και πολύ μαλακά μπισκότα, τα Cancelle θα σας ενθουσιάσουν!

Cancelle, Ιταλικά Μαλακά Μπισκότα Recipe

Cancelle Μαλακά Μπισκότα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 19, 2013

  • Απόδοση: 1 (15 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 30 λεπτά

Tα Cancelle είναι αρωματικά cakes,από την Κεντρική Ιταλία! Το γλυκάνισο και το …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά ολόκληρα με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
    Προσθέτουμε,ανακατεύοντας με σπάτουλα το λικέρ, την βανίλια, το αλάτι, το ελαιόλαδο, το γλυκάνισο, το ξύσμα λεμονιού και τέλος το αλεύρι.
  2. 1ος τρόπος ψησίματος

    Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε 1 κουταλιά από το μείγμα και το ανοίγουμε σε δίσκο με πάχος 1 εκατοστό.
    Περιμένουμε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές.
  3. 2ος τρόπος ψησίματος

    Απλώνουμε ένα φύλλο σιλικόνης ή λαδόχαρτο και δημιουργούμε δίσκους με την ζύμη σε μέγεθος μεγάλου μπισκότου.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 17-20 λεπτά.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο