Chili Con Carne

Chili Con Carne

Chili con carne ή αλλιώς «Κρέας με Πιπεριές» και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι!
Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας!
Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας από τους στρατιώτες!

Chili Con Carne Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 19, 2013

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 40 mins
  • Ready In: 45 mins

Chili con carne ή αλλιώς "Κρέας με Πιπεριές" και για την ιστορία προέλευσης …

Ingredients

Instructions

  1. Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
    Προσθέτουμε τον κιμά και το σπάμε με μία ξύλινη κουτάλα σε πολύ μικρά κομμάτια.
    Όταν καβουρδιστεί ο κιμάς σβήνουμε με την μπύρα.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το καλαμπόκι και τις πιπεριές.
    Προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί και βράζουμε. 10 λεπτα πρίν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τις πιπεριές και το καλαμπόκι.

    Αφήνουμε να σωθούν τα υγρά και σερβίρουμε με Sour Cream.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο