Share

Dulce de leche

Dulce de leche

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Μαγείρεμα: 3 ώρες 30 λεπτά

Dulce de leche ή Confiture de Lait ή μαρμελάδας γάλακτος από την Αργεντινή!
Υπέροχη, με πλούσια καραμελοκρεμώδες γεύση, ένα γλύκισμα που ταιριάζει σε πολλά γλυκίσματα όπως τούρτες, τάρτες, μπισκότα, μηλόπιτες, κέικ, σαν να τρώτε καραμέλες γάλακτος!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε τα υλικά σε μία κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις.
    Κατόπιν σιγοβράζουμε για 3,5 ώρες ανακατεύοντας τακτικά!
  2. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο