Share
Τι τρώμε τον Φεβρουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με φρέσκα υλικά, λαχανικά και φρούτα της εποχής!

Λαχανικά:
Αγκινάρες, αντίδια, μπρόκολα, παντζάρια, πράσα, ραδίκια, ράπα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανα, σέσκουλα, σπανάκια, κουνουπίδι, μαρούλια, καρότα.

Μυρωδικά:
Άνηθος, μαϊντανός, σέλινο, φινόκιο.

Φρούτα:
Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, ξινόμηλα, ακτινίδια, περγαμόντο.


Ξηροί Καρποί και Δημητριακά:

Σταφίδες, καρύδια, αμύγδαλα.


Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:

τσιπούρα, σαργός, κουτσομούρα, γόπα, μπαρμπούνι, λιθρίνι, γλώσσα, συναγρίδα, σφυρίδα, παλαμίδα, σαφρίδια, λούτσος, σκορπίνα, μαρίδα, ψάρια για σούπα, χταπόδι, γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρια, μύδια, στρείδια.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο