Share

Τέλεια πικάντικα, γλυκόξινα φιλετάκια κοτόπουλου με ψητά λαχανικά, Φιλετίνια Κοτόπουλου με Μπαλσάμικο και Καραμελωμένα Λαχανικά.

Φιλετίνια Κοτόπουλου με Μπαλσάμικο και Καραμελωμένα Λαχανικά Recipe

Φιλετίνια Κοτόπουλου με Μπαλσάμικο και Καραμελωμένα Λαχανικά

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 22, 2013

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)

Τέλεια πικάντικα, γλυκόξινα φιλετάκια κοτόπουλου με ψητά λαχανικά, …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Tο κοτόπουλο
    Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στην φωτιά να κάψει πολύ καλά.
    Τοποθετούμε τα φιλετίνια, τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι και το μείγμα μπαχαρικών.
  2. Τα ψήνουμε για 3 λεπτά και τα γυρίζουμε προσθέτοντας πάλι αλατοπίπερο, θυμάρι και μείγμα μπαχαρικών.
    Ψήνουμε τα φιλετίνια μέχρι να ροδίσουν.
    Προσθέτουμε το μέλι και μόλις ρεύστοποιηθεί προσθέτουμε το μπαλσάμικο.
    Κουνάμε ελαφρά το τηγάνι και σβήνουμε την φωτία, γυρίζουμε τα φιλετίνια από την άλλη πλεύρα και αφήνουμε 1 λεπτό.
  3. Τα λαχανικά
    Κόβουμε τα λαχανίκα σε χοντρά ομοιόμορφα κομμάτια.
    Βάζουμε στο τηγάνι το σησαμέλαιο και σωτάρουμε τα λαχανικά για 3 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το μέλι, το πιπέρι και το θυμάρι.
    Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το μπαλσάμικο.
    Αλατίζουμε, προσθέτουμε ¼ φλυτζάνι νέρο, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο