Share

Ζουμερό, λαχταριστό και πιπεράτο μοσχαρίσιο φιλέτο, η σάλτσα με την ποικιλία από πιπέρι είναι υπέροχα αρωματική και γευστική! Η επιτυχία της συνταγής όμως είναι το ψήσιμο του κρέατος!

Φιλέτο με Μπαλσάμικο και Πιπέρια Recipe

fileto me saltsa piperi

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 12, 2013

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 30 λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα, με φρεσκοτιμμένο πιπέρι.
    Ψήνουμε τα φιλέτα όπως επιθυμούμε.

  2. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε την τα σκόρδα, τα οποία πιέζουμε να σπάσουν. Προσθέτουμε το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μέλι, και την σόγια σώς και τα πιπέρια και αλάτι.
    Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
  3. Σερβίρουμε τα φιλέτα με την σάλτσα και λαχανικά.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο