Φιλέτο με Μπαλσάμικο και Πιπέρια

768

Ζουμερό, λαχταριστό και πιπεράτο μοσχαρίσιο φιλέτο, η σάλτσα με την ποικιλία από πιπέρι είναι υπέροχα αρωματική και γευστική! Η επιτυχία της συνταγής όμως είναι το ψήσιμο του κρέατος!

Φιλέτο με Μπαλσάμικο και Πιπέρια Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 12 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα, με φρεσκοτιμμένο πιπέρι.
    Ψήνουμε τα φιλέτα όπως επιθυμούμε.

  2. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε την τα σκόρδα, τα οποία πιέζουμε να σπάσουν. Προσθέτουμε το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μέλι, και την σόγια σώς και τα πιπέρια και αλάτι.
    Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
  3. Σερβίρουμε τα φιλέτα με την σάλτσα και λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close