Φοντύ Σοκολάτας

Φοντύ Σοκολάτας

Φοντύ Σοκολάτας

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 6 Servings
  • Prep: 20 mins

To πιο εύκολο γλυκό επιδόρπιο, η διαδικασία θα ενθουσιάσει και η απόλαυση της λιωμένης σοκολάτας θα γίνει παιχνίδι, όπως λένε και οι Ελβετοί »Fondue is good and creates a good mood»!

Ingredients

Instructions

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπαίν μαρί.
    Μεταφέρουμε την λιωμένη σοκολάτα στο σκεύος του φοντύ και τοποθετούμε το σκεύος στο καμινέτο.
  2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος σταδιακά, το μέλι και το κονιάκ.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά διατηρώντας το φοντύ ζεστό!
  3. Για το σερβίρισμα χρησιμοποιούμε:
    Φρούτα, κομμάτια από ψωμί, τσουρέκι, ντόνατς, κρουασάν, παξιμαδάκια, πρέτζελς, κέικ, μπισκότα, κριτσίνια, μπάρες δημητριακών, Marshmallows, Mαρζιπάν.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο