Share

Φοντύ Σοκολάτας

Φοντύ Σοκολάτας

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 6 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 20 λεπτά

To πιο εύκολο γλυκό επιδόρπιο, η διαδικασία θα ενθουσιάσει και η απόλαυση της λιωμένης σοκολάτας θα γίνει παιχνίδι, όπως λένε και οι Ελβετοί »Fondue is good and creates a good mood»!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπαίν μαρί.
    Μεταφέρουμε την λιωμένη σοκολάτα στο σκεύος του φοντύ και τοποθετούμε το σκεύος στο καμινέτο.
  2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος σταδιακά, το μέλι και το κονιάκ.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά διατηρώντας το φοντύ ζεστό!
  3. Για το σερβίρισμα χρησιμοποιούμε:
    Φρούτα, κομμάτια από ψωμί, τσουρέκι, ντόνατς, κρουασάν, παξιμαδάκια, πρέτζελς, κέικ, μπισκότα, κριτσίνια, μπάρες δημητριακών, Marshmallows, Mαρζιπάν.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο