Φοντάν Καρύδας

Φοντάν Καρύδας

Φοντάν Καρύδας, το τέλειο, μικρό, ντελικάτο γλύκισμα!

Φοντάν Καρύδας Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 7, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (30 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 10 mins

Φοντάν Καρύδας, το τέλειο, μικρό, ντελικάτο γλύκισμα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το γλυκό βανίλια με την μαργαρίνη.
    Μόλις λιώσει προσθέτουμε το λικέρ.
    Ρίχνυμε το μείγμα σε μπώλ και προσθέτουμε την καρύδα και ζυμώνουμε άν το μείγμα είναι πολύ υγρό προσθέτουμε λίγη καρύδα ακόμη.
  2. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

    Πλάθουμε μπαλίτσες μετρίου μεγέθους.
    Σε ένα μπώλ βάζουμε την καρύδα για την επικάλυψη, βουτάμε τα φοντάν και τα γυρίζουμε ώστε να πάει η καρύδα παντού.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.