Share

Φοντάν Καρύδας, το τέλειο, μικρό, ντελικάτο γλύκισμα!

Φοντάν Καρύδας Recipe

Φοντάν Καρύδας

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 7, 2013

  • Απόδοση: 1 (30 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 10 λεπτά

Φοντάν Καρύδας, το τέλειο, μικρό, ντελικάτο γλύκισμα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το γλυκό βανίλια με την μαργαρίνη.
    Μόλις λιώσει προσθέτουμε το λικέρ.
    Ρίχνυμε το μείγμα σε μπώλ και προσθέτουμε την καρύδα και ζυμώνουμε άν το μείγμα είναι πολύ υγρό προσθέτουμε λίγη καρύδα ακόμη.
  2. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

    Πλάθουμε μπαλίτσες μετρίου μεγέθους.
    Σε ένα μπώλ βάζουμε την καρύδα για την επικάλυψη, βουτάμε τα φοντάν και τα γυρίζουμε ώστε να πάει η καρύδα παντού.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο