Share

Fried Rice

fried rice

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 23, 2013

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 20 λεπτά

Fried Rice, ένα από τα πιό γνωστά εύκολα και νόστιμα πιάτα της Ασιατικής κουζίνας!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε το ρύζι κανονικά και το αφήνουμε να κρυώσει.
    Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα λαχανικά.v Σε ένα μπώλ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι.

  2. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές από το σησαμέλαιο σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή wok, όταν κάψει το λάδι, προσθέτουμε τα αυγά.
  3. Ψήνουμε ελαφρά τα αυγά σε ομελέτα, προσοχή δεν πρέπει να τα ψήσουμε κανονικά.
    Βγάζουμε την ομελέτα από το τηγάνι.
    Καθαρίζουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι να κάψει.
    Σωτάρουμε τα λαχανικά ελαφρά.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Σχόλια

  1. Polu kali suntagi kai arketa eukoli . Ego skeftomai na prosthesw kalampoki kai araka epipleon. An balw boutiro anti gia sisamelaio de nomizw na pirazei giati mou teleiwse.
    Exw dei Iapwnes SEF pou kanane omeletes sto Youtube kai bazan bouturo kai oxi sisamelaio.

    • Γιώτα καλησπέρα! Το σησαμέλαιο του δίνει εξαιρετική, φίνα γεύση με βούτυρο δεν το έχω φτιάξει ποτέ αλλά γιατί όχι, αν θέλεις βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελαιόλαδο!
      Μπορείς να προσθέσεις όποιο υλικό θέλεις φυσικά!
      Καλή επιτυχία!

Αφήστε ένα σχόλιο