Fried Rice

1K

Fried Rice

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 23 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Fried Rice, ένα από τα πιό γνωστά εύκολα και νόστιμα πιάτα της Ασιατικής κουζίνας!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε το ρύζι κανονικά και το αφήνουμε να κρυώσει.
    Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα λαχανικά.v Σε ένα μπώλ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές από το σησαμέλαιο σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή wok, όταν κάψει το λάδι, προσθέτουμε τα αυγά.
  3. Ψήνουμε ελαφρά τα αυγά σε ομελέτα, προσοχή δεν πρέπει να τα ψήσουμε κανονικά.
    Βγάζουμε την ομελέτα από το τηγάνι.
    Καθαρίζουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι να κάψει.
    Σωτάρουμε τα λαχανικά ελαφρά.

Join the Conversation

  1. Polu kali suntagi kai arketa eukoli . Ego skeftomai na prosthesw kalampoki kai araka epipleon. An balw boutiro anti gia sisamelaio de nomizw na pirazei giati mou teleiwse.
    Exw dei Iapwnes SEF pou kanane omeletes sto Youtube kai bazan bouturo kai oxi sisamelaio.

    1. funkycook Author says:

      Γιώτα καλησπέρα! Το σησαμέλαιο του δίνει εξαιρετική, φίνα γεύση με βούτυρο δεν το έχω φτιάξει ποτέ αλλά γιατί όχι, αν θέλεις βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελαιόλαδο!
      Μπορείς να προσθέσεις όποιο υλικό θέλεις φυσικά!
      Καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close