Share

Κάθε μπουκιά και συγχώριο! Πεντανόστιμα Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά ιδανικά για μπουφέ!

Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά Recipe

avga gemista

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 5, 2013

  • Απόδοση: 1 (12 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 30 λεπτά

Κάθε μπουκιά και συγχώριο! Πεντανόστιμα Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα αυγά να φίνουν σφιχτά,τα κρυώνουμε και τα κόβουμε ακριβώς στην μέση.
    Αφαιρούμε τους κρόκους και κόβουμε λίγο από την βάση του μισού αυγού για να στέκεται.
    Ψιλοκόβουμε τα υλικά της γέμισης και προσθέτουμε τους κρόκους, τους οποίους έχουμε λιώσει με πηρούνι.

    avga gemista suntagi
  2. Γεμίζουμε τα αυγά.

    Γαρνίρουμε με κυβάκια από φρέσκια κόκκινη πιπεριά .
    avga gemista
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο