Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά

Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά

Κάθε μπουκιά και συγχώριο! Πεντανόστιμα Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά ιδανικά για μπουφέ!

Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 5, 2013

  • Yield: 1 (12 Servings)
  • Prep: 15 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 30 mins

Κάθε μπουκιά και συγχώριο! Πεντανόστιμα Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και …

Ingredients

Instructions

  1. Βράζουμε τα αυγά να φίνουν σφιχτά,τα κρυώνουμε και τα κόβουμε ακριβώς στην μέση.
    Αφαιρούμε τους κρόκους και κόβουμε λίγο από την βάση του μισού αυγού για να στέκεται.
    Ψιλοκόβουμε τα υλικά της γέμισης και προσθέτουμε τους κρόκους, τους οποίους έχουμε λιώσει με πηρούνι.

  2. Γεμίζουμε τα αυγά.

    Γαρνίρουμε με κυβάκια από φρέσκια κόκκινη πιπεριά .

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο