Μαγειρεύοντας τις Γεύσεις του Τόπου μας με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο IKEA

Μαγειρεύοντας τις Γεύσεις του Τόπου μας με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο IKEA

0 3154
Μαγειρεύοντας τις Γεύσεις του Τόπου μας με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Μαγειρεύοντας τις Γεύσεις του Τόπου μας με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Ο Οκτώβρης για μένα ξεκινά σαν δώρο, γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου σε ένα ταξίδι στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, στο IKEA!

Μαγειρικά δρώμενα με έναν από τους πιο αγαπημένους μου σεφ, η αλήθεια είναι ότι τον θαυμάζω μαγειρικά και τον λατρεύω επειδή είναι απίστευτα cool τύπος, επιτέλους μπουγατσάν στον τόπο του και από τον δημιουργό του, μια έκθεση από υπέροχα τοπικά προϊόντα και όλα αυτά χάρη στο πιο τέλειο και ιδανικό concept με χορηγό την IKEA, τις «Γεύσεις του Τόπου μας» , δηλαδή ένας μικρός παράδεισος για την Funky Cook!

Ο τόπος μας που τόσο τον αγαπάμε,

με τις γεύσεις του, τα τοπικά υλικά και τους παραγωγούς, την γαστρονομική του παράδοση που κάνει κάθε γωνιά της Ελλάδας ξεχωριστή και μας εμπνέει καθημερινά στην κουζίνα και το τραπέζι μας, ξέρετε άλλωστε ότι το Funky Cook αγαπά όλα αυτά μέσα από τις συνταγές του!

Τι θα συμβεί και ανυπομονώ;

Η ΙΚΕΑ , εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζει την αξία της τοπικής παραγωγής, συμβάλλει στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων μέσα από μια γευστική εκδήλωση την οποία και χορηγεί.

Ήδη τις προηγούμενες εβδομάδες προηγήθηκαν 2 εκδηλώσεις σε Ιωάννινα και Λάρισα στα καταστήματα ΙΚΕΑ, όπου αναδείχτηκαν τα τοπικά προϊόντα και δοκίμασαν υπέροχα πιάτα με τα παραδοσιακά αυτά υλικά!

Η τρίτη εκδήλωση έρχεται σε λίγες ημέρες στο κατάστημα ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Σάββατο 4.10 από τις 11:00 – 18:00, όπου εκεί εγώ μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, θα σας ξεναγήσουμε γευστικά στην Βόρεια Ελλάδα μέσα από τοπικά προϊόντα και παραδοσιακά εδέσματα, μαγειρεύοντας τις «Γεύσεις του τόπου μας»!

Στον χώρο του πάρκινγκ θα υπάρχει μια έκθεση όπου οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, όπως γλυκά, ζυμαρικά, προϊόντα ζύμης, είδη φούρνου, αλίπαστα, πιπεριές, μανιτάρια ώστε να γνωριστείτε καλύτερα μαζί τους επίσης στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση όπου διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, εκείνης της ημέρας, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Σας περιμένω να γνωριστούμε, εντάξει κορίτσια, ξέρω ότι θα έρθετε για τον Δημήτρη αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, ελάτε να μου ευχηθείτε για τα γενέθλιά μου, να δοκιμάσουμε και να χαρούμε όλοι μαζί τις «Γεύσεις του Τόπου» μας!

 

ΙΚΕΑ Γεύσεις του Τόπου μας
ΙΚΕΑ Γεύσεις του Τόπου μας

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.