Μαγειρεύουμε με την IKEA τις Γεύσεις του Τόπου μας

Μαγειρεύουμε με την IKEA τις Γεύσεις του Τόπου μας

0 1757
Οι Γεύσεις του Τόπου μας συνεχίζονται και αυτή την φορά θα έχω την χαρά να φιλοξενούμαι στα πανέμορφα Ιωάννινα στo κατάστημα IKEA.

Παρασκευή 8/5/15: 10:30 έως 20:00 ώστε να μαγειρέψουμε όλοι μαζί, αυτή την φορά με δύο αγαπημένους σεφ τον Χριστόφορο Πέσκια και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Βότανα, ζυμαρικά ,γαλακτοκομικά, τοπικά γλυκίσματα, ζύμες, κρασιά, τσίπουρο, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και άλλα παραδοσιακά αγαπημένα προϊόντα θα μας εμπνεύσουν και θα τα αξιοποιήσουμε, ώστε να απολαύσουμε σε πραγματικό χρόνο τις πιο νόστιμες Γεύσεις του Τόπου μας, μαζί με τους αξιολάτρευτους σεφ στον χώρο του πάρκινγκ IKEA Ιωαννίνων, όπου θα υπάρχει και η έκθεση στην οποία οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους Παρασκευή 08/05: 10:30 έως 20:00 & Σάββατο 09/05: 10:30 έως 18:30!

Το «ταξίδι» στις Γεύσεις του Τόπου μας, ξεκίνησε πέρσι με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, με σκοπό να αναδειχτούν ελληνικά, τοπικά προϊόντα και να γνωρίσουν οι επισκέπτες τους Έλληνες παραγωγούς!
Μπορείτε να δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο από την περσινή μας εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα και τα Ιωάννινα!

Και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, από το Σάββατο 9 Μαΐου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών»

* Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων «Γεύσεις του Τόπου μας» 2014 στη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκαν το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000€.

Αναμένω λοιπόν αγαπημένοι μου Γιαννιώτες tips για μέρη που πρέπει να επισκεφτώ, τι να δοκιμάσω, να μου φέρετε ένα ταψί με σπιτικό Γιαννιώτικο μπακλαβά και φυσικά να έρθετε να γνωριστούμε και να μαγειρέψουμε γιατί εδώ #zoumemazi!

 

Οι Γεύσεις του Τόπου μας IKEA Funky Cook

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.