Share

Η πιο νόστιμη σάλτσα, με βάση το ζωμό από ψητό κρέας! Η γεύση της θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ψητό σας κρέας!

Gravy Brown Sauce

Gravy Brown Sauce

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 1
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 10 λεπτά

Η πιο νόστιμη σάλτσα, με βάση το ζωμό από ψητό κρέας! Η γεύση της θα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Μαζεύουμε τα υγρά υπολείματα από το ψητό.
    Βάζουμε όλα τα υγρά σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
    Με μία κουτάλα συλλέγουμε από την επιφάνεια όλο το λίπος που θα βγεί και το πετάμε, κρατώντας μόνο το καφέ μέρος και το παιρνάμε από ψιλή σίτα.
  2. Θα χρειαστείτε 2 περίπου φλυτζάνια, από τα υγρά αυτά.
    Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τον καφέ ζωμό, τον χυμό πορτοκαλιού, τον ζωμό κότας, το κονιάκ και την ζάχαρη, βράζουμε για 3 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το κόρν φλάουρ, το οποίο διαλύουμε μέσα στο κρύο νερό.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα, ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο