Share

Φάτζ Σοκολάτα – Καραμέλα (Fudge Chocolate – Butter Caramel), αν θέλετε μία πανεύκολη και υπέροχα γευστική γλυκιά πινελιά γεύσης, δοκιμάστε τα φατζ ευτυχώς βγαίνουν πολλά κομμάτια μιας και κανείς δεν θα σταματήσει στο πρώτο!

Φάτζ Σοκολάτα – Καραμέλα (Fudge Chocolate – Butter Caramel) Recipe

Φάτζ Σοκολάτα - Καραμέλα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 19, 2013

  • Απόδοση: 1 (25-30 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά

Φάτζ Σοκολάτα - Καραμέλα (Fudge Chocolate - Butter Caramel), αν θέλετε μία πανεύκολη και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μπαίν μαρί με χλιαρή θερμοκρασία λιώνουμε την κουβερτούρα, με το ζαχαρούχο και το βούτυρο.
    Προσέχουμε να μην είναι υψηλή η θερμοκρασία και μας στεγνώσει η σοκολάτα.
    Μόλις λιώσει και ομογενοποιηθεί το μείγμα, προθέτουμε τις καραμέλες και ανακατεύουμε καλά.
  2. Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα.
    Σε ένα τσέρκι ή πυρέξ 40x20 απλώνουμε μεμβράνη ή λαδόχαρτο, απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί 2-3 ώρες στο ψυγείο.
    Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με αρκετό κοσκινισμένο κακάο.
    Διατηρούνται εκτός ψυγείου!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο