Αγριογούρουνο με Βινσάντο Σαντορίνης και Άρωμα Εσπεριδοειδών

Το αγριογούρουνο είναι ένα “ιδιότροπο” κρέας, θέλει αργό μαγείρεμα, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα λιπαρής ουσίας γιατί έχει αρκετή από μόνο του, αρκετά μπαχαρικά και μυρωδικά και οπωσδήποτε αλκοόλ! Αν επιλέξετε λοιπόν να μαγειρέψετε αγριογούρουνο, σε κατσαρόλα, αυτή είναι η ιδανικότερη συνταγή για να το μαγειρέψετε!

Ζαρκάδι με Mέλι και Oυίσκι

Σίγουρα  ζαρκάδι δεν θα τύχει να μαγιρέψει κάποιος συχνά, όμως μ’ αυτή την συνταγή, αν τύχει, γίνεται τρυφερό και τέλεια μαγειρεμένο! Πάραυτα μπορείτε να αξιοποιήσετε την συνταγή και με άλλα κρέατα.

Λουκάνικο με Πορτοκάλι και Μπαλσάμικο

Ένας υπέροχος κρασομεζές, Λουκάνικο με Πορτοκάλι και Μπαλσάμικο! Tο μπαλσάμικο δίνει στο φαγητό εξαιρετικό αποτέλεσμα, που ταιριάζει με τις γλυκές πιπεριές και εμπλουτίζει την γεύση των μανιταριών!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close