Πιπερόπιτα

Τώρα που οι πιπεριές είναι στην εποχή τους, δοκιμάστε να φτιάξετε και μία πιπερόπιτα, γεμάτη χρώμα και υπέροχη γεύση!

Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι

Τα γεμιστά αλλιώς! Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι. Το κους κους σπυρωτό, το άρωμα του βασιλικού και το κουκουνάρι δίνουν ξεχωριστή νότα που συνδυάζεται άψογα με την ψημένη ντομάτα και το δροσερό κατίκι!

Σολομός με Σπανάκι, Αβοκάντο, Creme Fraiche και Πράσινο Πιπέρι

Μία εύκολη και ελαφριά συνταγή! Σολομός με Σπανάκι, Αβοκάντο, Creme Fraiche και Πράσινο Πιπέρι. Ο συνδυασμός των υλικών εκπληκτικός,η μία γεύση αναδεικνύει την άλλη και το αποτέλεσμα θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς!

Γλώσσες με Σάλτσα Μπεαρνέζ

Η γλώσσα είναι ένα νόστιμο ψάρι,  φιλέταρισμένο και χωρίς κόκκαλο, γι’ αυτό και είναι αγαπημένο ψάρι μικρών και μεγάλων! Συνοδεύστε με πλούσια σε γεύση και άρωμα σάλτσα μπεαρνέζ!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close