Κρέμα Ζαμπαγιόνε Σαμπάνια

Το Ζαμπαγιόνε, zabaglione ή zabaione ή sabayon είναι ένα ιταλικό κρεμώδες επιδόρπιο που γίνεται με κρασί Μαρσάλα! Δοκιμάστε όμως και αυτήν την εκδοχή με σαμπάνια είναι απίθανο! Δοκιμάστε το σκέτο σαν κρέμα ή  πάνω από γλυκίσματα τύπου κέικ,σουφλέ ή brownies!

Κέικ με Παντζάρια

Ένα διαφορετικό αρωματικό κέικ, μία συνταγή με παντζάρια, απλά πεντανόστιμο, δοκιμάστε τα παντζάρια και στα γλυκά σας!

Pink Millefeuille – Mιλφέιγ με Ρόζ Κρέμα

Το αγαπημένο γλύκισμα σε μια απόλυτα καλοκαιρινή εκδοχή Pink Millefeuille – Mιλφέιγ με Ροζ Κρέμα! Και η εκδοχή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της λατρεμένης Ντίνας Νικολάου, “Νηστικοί Πράκτορες” .

Τούρτα Lemon Pie

Η κλασική λεμονόπιτα πάνω σε παντεσπάνι, μια άλλη ιδέα της lemon pie, ειδικά για όσους δεν προτιμούν την ζύμη τάρτας!

Σου με Κρέμα (Choux)

Αυτά τα λατρεμένα, ντελικάτα και αέρινα σου με κρέμα φτιάχνονται πανεύκολα… σου λέω, στο λέω και στα Γαλλικά, Choux!

Τούρτα Αμυγδάλου

Η τούρτα αμυγδάλου είναι λατρεμένη τούρτα! H σοκολάτα δεν «χωράει» στην τούρτα αυτήν, θα χρειαστείτε ένα αφράτο παντεσπάνι, μια πλούσια κρεμα ζαχαροπλαστικής, μια ντελικάτη σαντιγύ και άφθονο αμύγδαλο!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close