Πολωνικά Γεμιστά Χειροποίητα Ζυμαρικά (Pierozki)

Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά γεμιστά χειροποίητα ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της Ποντιακής Κουζίνας! Τα Pierogi γεμίζονται συνήθως με πατάτα και λάχανο, συνήθως σερβίρονται με λάχανο τουρσί και sour cream! Πεντανόστιμα και όχι ιδιαίτερα δύσκολα στην παρασκευή τους, θα σας ενθουσιάσουν πραγματικά! Δοκιμάστε να τα γεμίσετε με …

Ρέβες με πορτοκάλι και εστραγκόν

Ρέβες ή γογγύλια με πορτοκάλι και εστραγκόν στον φούρνο, μια πεντανόστιμη εναλλακτική πρόταση για να συνοδεύσετε τα κυρίως πιάτα με κρέας ή ψάρι, επίσης τρώγονται και σαν σαλάτα ζεστή!  Ρέβες με Πορτοκάλι και Εστραγκόν Υλικά 600 gr. ρέβες 1 πορτοκάλι 3-4 κεδροκούκουτσα 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι …

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close