Τσιλίχουρδα, η Μαγειρίτσα από την Κέρκυρα

Το Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι όπου και να το ψάξεις δεν θα το βρεις, όπως και τα τσιλίχουρδα, η διαφορετική μαγειρίτσα που μαγειρεύεται μόνο στην Κέρκυρα! Βέβαια το “φλέρτ” με τα λατρεμένα Πασχαλινά εδέσματα ξεκινάει από την στιγμή που βάφεις τα αυγά. Πλάθεις τα τσουρέκια και ψήνεις τα κουλουράκια, οι μυρωδιές σου “καρφώνονται” και αν νηστεύεις …

Ραδίκια με Γιαούρτι και Φέτα

Τα ραδίκια και τα άλλα χόρτα εποχής είναι από τα ωραιότερα υλικά που μπορείς να αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο! Αν σου αρέσουν τα εύκολα και λίγο διαφορετικά, τα ραδίκια με γιαούρτι και φέτα δοκίμασέ τα σε κάθε ευκαιρία που βρεις χόρτα εποχής!

Χοιρινό με Σέλινο Αυγολέμονο

Χοιρινό με Σέλινο Αυγολέμονο, το πιo νόστιμο, αγαπημένο και παραδοσιακό πιάτο των Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα! Μην το παραλείψετε από το γιορτινό σας τραπέζι!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close