Γλώσσες με Σάλτσα Μπεαρνέζ

Η γλώσσα είναι ένα νόστιμο ψάρι,  φιλέταρισμένο και χωρίς κόκκαλο, γι’ αυτό και είναι αγαπημένο ψάρι μικρών και μεγάλων! Συνοδεύστε με πλούσια σε γεύση και άρωμα σάλτσα μπεαρνέζ!

Σουφλέ Σοκολάτα με Άρωμα Λεβάντας

Μία πανέυκολη συνταγή για σουφλέ σοκολάτα που κανείς δεν μπορει να αντισταθεί, η ζάχαρη λεβάντας δίνει μία διακριτική νότα και κάνει τη διαφορά! Βέβαι αν δεν έχετε ζάχαρη αρωματισμένη, φυσικά μπορείτε να εκτελέσετε την συνταγή με κανονική!

Κρέμα Ζαμπαγιόνε Σαμπάνια

Το Ζαμπαγιόνε, zabaglione ή zabaione ή sabayon είναι ένα ιταλικό κρεμώδες επιδόρπιο που γίνεται με κρασί Μαρσάλα! Δοκιμάστε όμως και αυτήν την εκδοχή με σαμπάνια είναι απίθανο! Δοκιμάστε το σκέτο σαν κρέμα ή  πάνω από γλυκίσματα τύπου κέικ,σουφλέ ή brownies!

Τούρτα Lemon Pie

Η κλασική λεμονόπιτα πάνω σε παντεσπάνι, μια άλλη ιδέα της lemon pie, ειδικά για όσους δεν προτιμούν την ζύμη τάρτας!

Σου με Κρέμα (Choux)

Αυτά τα λατρεμένα, ντελικάτα και αέρινα σου με κρέμα φτιάχνονται πανεύκολα… σου λέω, στο λέω και στα Γαλλικά, Choux!

Τούρτα Αμυγδάλου

Η τούρτα αμυγδάλου είναι λατρεμένη τούρτα! H σοκολάτα δεν «χωράει» στην τούρτα αυτήν, θα χρειαστείτε ένα αφράτο παντεσπάνι, μια πλούσια κρεμα ζαχαροπλαστικής, μια ντελικάτη σαντιγύ και άφθονο αμύγδαλο!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close