Σαλάτα με Ξερά Σύκα, Αχλάδι και Σκοτύρι Ίου
Σαλάτα με Ξερά Σύκα, Αχλάδι και Σκοτύρι Ίου, μια εκπληκτική χειμωνιάτικη σαλάτα! Ένας ξεχωριστός συνδυασμός με ολόφρεσκο σπανάκι, τη γλύκα των φρούτων και σκοτύρι Ίου! Αντίθεση, που κάνει την διαφορά!
Σαλάτα με Ξερά Σύκα, Αχλάδι και Σκοτύρι Ίου, μια εκπληκτική χειμωνιάτικη σαλάτα! Ένας ξεχωριστός συνδυασμός με ολόφρεσκο σπανάκι, τη γλύκα των φρούτων και σκοτύρι Ίου! Αντίθεση, που κάνει την διαφορά!
Το Pandolce είναι ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο ψωμί της Γένοβας, κάτι σαν το Ελληνικό Χριστόψωμο! Το έφτιαχναν τα Χριστούγεννα οι Ιταλίδες νοικοκυρές και το πρώτο κομμάτι όταν το έκοβαν το κρατούσαν για να το προσφέρουν στον πρώτο “ζητιάνο” που θα χτυπούσε την πόρτα! Δοκιμάστε το, η γεύση του είναι υπέροχη!
Μια παραδοσιακή βασιλόπιτα της Ελληνικής Κουζίνας με γλυκιά γέμιση από ξηρούς καρπούς και φέτα, σίγουρα μοιάζει περίεργη αλλά είναι υπέροχη! Συνήθως στην Θεσσαλία η βασιλόπιτα είχε την μορφή πίτας και μάλιστα αλμυρής, λόγω της παραγωγής τυριού της περιοχής! Βέβαια κατά τόπους υπήρχε και η προσθήκη του γλυκού στοιχείου, όπως η Βασιλόπιτα από την περιοχή της …