Share

Μία υπέροχη, αρωματική και ελαφριά συνταγή για καλοκαιρινή ντοματόσουπα με ιταλικές ρίζες!

Ιταλική Ντοματόσουπα Bελουτέ Recipe

Ιταλική Ντοματόσουπα Bελουτέ

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 14, 2013

  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 40 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 45 λεπτά

Μία υπέροχη, αρωματική και ελαφριά συνταγή για καλοκαιρινή ντοματόσουπα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σωτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και τον βασιλικό.
  2. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20′ λεπτά και προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών ζεστό.
    Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε άλλα 15-20 λεπτά.
  3. Αφήνουμε να κρυώσει η σούπα και την περνάμε από το μπλέντερ.
    Σερβίρεται σε χλιαρή θερμοκρασία ή ακόμη και κρύα με ζεστά κρουτόν ή φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί ή ακόμη με μία κουταλιά κρέμα γάλακτος και λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο