Μία υπέροχη, αρωματική και ελαφριά συνταγή για καλοκαιρινή ντοματόσουπα με ιταλικές ρίζες!

Ιταλική Ντοματόσουπα Bελουτέ Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 14, 2013

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 40 mins
  • Ready In: 45 mins

Μία υπέροχη, αρωματική και ελαφριά συνταγή για καλοκαιρινή ντοματόσουπα …

Ingredients

Instructions

  1. Σωτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και τον βασιλικό.
  2. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20′ λεπτά και προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών ζεστό.
    Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε άλλα 15-20 λεπτά.
  3. Αφήνουμε να κρυώσει η σούπα και την περνάμε από το μπλέντερ.
    Σερβίρεται σε χλιαρή θερμοκρασία ή ακόμη και κρύα με ζεστά κρουτόν ή φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί ή ακόμη με μία κουταλιά κρέμα γάλακτος και λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο