Share

Όπως και σε όλα τα νησιά έτσι και στην Σύρο την κάππαρη θα την βρείτε παντού!
Η καππαροσαλάτα είναι ένα υπέροχο, πεντανόστιμο σαλάτα  από την Σύρο, από τα πιο αγαπημένα τοπικά εδέσματα!
Δοκιμάστε την σαν σαλάτα ή σαν συνοδευτικό, η συνταγή είναι απλή και λιτή, μιας και η αψιά γεύση της κάππαρης είναι αρκετή για να δώσει ιδιαίτερη νοστιμιά στην σαλάτα αυτή!

Καππαροσαλάτα Σύρου Recipe

Καππαροσαλάτα Σύρου

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουνίου 25, 2012

  • Απόδοση: 1 (1 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 20 λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά.
    Βάζουμε την κάππαρη στο νερό για 1 ώρα να ξαρμυρίσει και την στραγγίζουμε.
  2. Στο moulti πολτοποιούμε την κάππαρη, το σκόρδο τριμμένο, την πιπεριά, το κρεμμύδι και λίγο από το ελαιόλαδο.
    Προσθέτουμε σταδιακά τις πατάτες και το ελαιόλαδο, όταν πολτοποιήθούν προσθέτουμε το ξύδι και σερβίρουμε!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο