Καραμελωμένο Κοτόπουλο με Σουσάμι

Καραμελωμένο Κοτόπουλο με Σουσάμι

Καραμελωμένο Κοτόπουλο με Σουσάμι

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 2-4 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30-35 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 35 mins

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για κοτόπουλο με πεντανόστιμη καραμελωμένη γεύση!
Η κλασική κινέζικη συνταγή στην πιό απλή και ελαφριά εκδοχή της!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, αφού αφαιρέσουμε την πέτσα.
    Στο μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά της μαρινάδας για 1 λεπτό.
  2. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε την μαρινάδα που ετοιμάσαμε με τα κομμάτια του κοτόπουλου.
    Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
  3. Μεταφέρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψί.
    Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε για 35 λεπτά στους 200° C Κελσίου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο