Share

Καραμελωμένο Κοτόπουλο με Σουσάμι

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 2-4 Servings
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 30-35 mins
  • Ready In: 1 hr 35 mins

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για κοτόπουλο με πεντανόστιμη καραμελωμένη γεύση!
Η κλασική κινέζικη συνταγή στην πιό απλή και ελαφριά εκδοχή της!

Ingredients

Instructions

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, αφού αφαιρέσουμε την πέτσα.
    Στο μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά της μαρινάδας για 1 λεπτό.
  2. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε την μαρινάδα που ετοιμάσαμε με τα κομμάτια του κοτόπουλου.
    Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
  3. Μεταφέρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψί.
    Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε για 35 λεπτά στους 200° C Κελσίου.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο