Share

Καραμελωμένο Κοτόπουλο με Σουσάμι

Καραμελωμένο Κοτόπουλο με Σουσάμι

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 2-4 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 30-35 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 35 λεπτά

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για κοτόπουλο με πεντανόστιμη καραμελωμένη γεύση!
Η κλασική κινέζικη συνταγή στην πιό απλή και ελαφριά εκδοχή της!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, αφού αφαιρέσουμε την πέτσα.
    Στο μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά της μαρινάδας για 1 λεπτό.
  2. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε την μαρινάδα που ετοιμάσαμε με τα κομμάτια του κοτόπουλου.
    Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
  3. Μεταφέρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψί.
    Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε για 35 λεπτά στους 200° C Κελσίου.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο