Share
Ο Γαστρονόμος και η Καθημερινή παρουσιάζουν τις «Καθημερινές Γεύσεις»

Ο Γαστρονόμος και η «Καθημερινή» προσκάλεσαν συνεργάτες, food bloggers και αναγνώστες σε γεύμα στο εστιατόριο MILOS του Ξενοδοχείου Hilton για να παρουσιάσουν τη νέα εκδοτική σειρά της εφημερίδας «Καθημερινές Γεύσεις».

Ο πρώτος τόμος κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Μαρτίου είναι αφιερωμένος στα Νηστήσιμα και πρόκειται για μία σειρά βιβλίων – εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βασικές πρώτες ύλες, αγαπημένες, δοκιμασμένες, καθημερινές συνταγές, συμβουλές, φωτογραφικό και την όλη γαστρονομική κουλτούρα που έχουν πετύχει οι συνεργάτες του Γαστρονόμου όλα αυτά τα χρόνια που κυκλοφορεί.

Η διευθύντρια marketing της Καθημερινής Ντόρα Πάκα εκμυστηρεύτηκε στο κοινό τη συνταγή για το «Πώς να φτιάχνεται μια σειρά μαγειρικής καθημερινών γεύσεων».
Τα συστατικά: η παθιασμένη ομάδα γαστρονομικής κουλτούρας, τα πιο ποιοτικά υλικά μαγειρικής, αυτά των καλών Ελλήνων παραγωγών, οι πιο ευφάνταστοι σεφ και οι πιο πιστοί αναγνώστες.

Για την αξία της πρώτης ύλης μίλησε και ο διευθυντής σύνταξης των περιοδικών της «Καθημερινής» Σωκράτης Τσιχλιάς.

Μαγειρική είναι επιστήμη, πολιτισμός, τέχνη.

Έτσι περιέγραψαν γνωστοί food bloggers:
Δημήτρης Παπαζημούρης από το Cucina di Caruso
Ατζελίνα Καλογεροπούλου από το Two Minutes Angie
Εύα Μονοχάρη από το Funky Cook
Δέσποινα Βαϊοπούλου από το Pandespani που παρευρέθησαν στο γεύμα και ο καθένας κατέθεσε τη δική του ιστορία για το ποια ανάγκη τον ώθησε να ανοίξει το δικό του blog.

Η Βίβιαν Κοντομάρη, το τηλεοπτικό πρόσωπο της καμπάνιας, και η παρουσιάστρια Χριστίνα Βίδου έθεσαν ένα μικρό τεστ γνώσεων στους καλεσμένους!

Ωστόσο τις απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά θα τις βρούμε στα 12 βιβλία της σειράς,
το καθένα εκ των οποίων αποτελεί έναν πλήρη και χρηστικό οδηγό με οδηγίες αγοράς,
διατροφικό προφίλ κάθε τροφίμου, ποικιλίες, είδη αλλά και όλα τα μυστικά για το μαγείρεμά τους.

Γαστρονόμος Καθημερινή

Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο