Share

Κεφτέδες Μυτιλήνης

Κεφτέδες Μυτιλήνης

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 23, 2013

  • Απόδοση: 1 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 15-20 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 35 λεπτά

Αρωματικοί, γευστικοί και αφράτοι κεφτέδες, σε μία τοπικη συνταγή από το πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Μουλιάζουμε τη ψίχα σε νερό και κατόπιν την στύβουμε να φύγει το περιττό νερό.
    Πολτοποιούμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φύλλα της μέντας στο multi.
    Σε ένα μπώλ βαζουμε ολα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα ζυμώνουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε.
    Βάζουμε τον κιμά, τον οποίο καλύπτουμε με σελοφάν στο ψυγείο για 1 ώρα.
  2. Πλάθουμε ομοιόμορφα στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά.
    Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό ελαιόλαδο.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο