Κεφτέδες Μυτιλήνης

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 23, 2013

  • Yield: 1 Servings
  • Prep: 15-20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 1 hr 35 mins

Αρωματικοί, γευστικοί και αφράτοι κεφτέδες, σε μία τοπικη συνταγή από το πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης!

Ingredients

Instructions

  1. Μουλιάζουμε τη ψίχα σε νερό και κατόπιν την στύβουμε να φύγει το περιττό νερό.
    Πολτοποιούμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φύλλα της μέντας στο multi.
    Σε ένα μπώλ βαζουμε ολα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα ζυμώνουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε.
    Βάζουμε τον κιμά, τον οποίο καλύπτουμε με σελοφάν στο ψυγείο για 1 ώρα.
  2. Πλάθουμε ομοιόμορφα στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά.
    Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό ελαιόλαδο.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο