Share

Μια πανεύκολη και απλή συνταγή για κολοκυθάκια γεμιστά, ένα καταπληκτικό δροσερό ορεκτικό, με πολύ απλά υλικά αλλά με ενδιαφέρουσα γεύση και εμφάνιση!

Κολοκυθάκια Γεμιστά με Φρέσκια Μυζήθρα Recipe

Κολοκυθάκια Γεμιστά με Τυρί

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαΐου 28, 2012

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 15 λεπτά

Μια πανεύκολη και απλή συνταγή για κολοκυθάκια γεμιστά, ένα καταπληκτικό …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα κολοκυθάκια σε άφθονο νερό για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
    Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα κόβουμε στη μέση και με το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε το εσωτερικό τους.
  2. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε την μυζήθρα με όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα ντοματίνια και την φρέσκια ρίγανη που τα κρατάμε για την γαρνιτούρα.
  3. Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και τα γαρνίρουμε με τα ντοματίνια, τα οποία έχουμε κόψει στην μέση και φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης!
    Σερβίρονται αμέσως ή σαν κρύο πιάτο, με ζεστές μπρουσκέτες!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

11 Σχόλια

  1. Γεια σας, συγνώμη, θα ήθελα να ρωτήσω.
    Στη γέμιση βάζετε και το εσωτερικό των κολοκυθιών ή μόνο το τυράκι με τα διάφορα;; Θέλω να πω, τελικά τρώγεται ολόκληρο το δημιούργημα, ή μόνο το εσωτερικό του;; Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Λένα.

    • Καλημέρα Λένα !
      Τρώγεται ολόκληρο, το εσωτερικό έχει γέμιση από το τυρί και από έξω το κολοκυθάκι, βρασμένο!
      Ευχαριστώ!

  2. Eυχαριστώ πολύ!!!
    Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υλοποιήσω και θα σας ανταποδώσω!!! Ευχαριστώ και πάλι!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο