Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί με Τυριά

Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί με Τυριά

Ένα υπέροχο ορεκτικό, μια συνταγή για να απολαύσετε του ανθούς από τα κολοκυθάκια, τα κολοκυθολούλουδα!
Αγοράστε τους κολοκυθοανθούς μόλις έχουν κοπεί τα κολοκύθια, τις πρωινές ώρες που είναι ακόμη ανοιχτά!

Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί με Τυριά Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 8, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 25 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 50 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 15 mins

Ένα υπέροχο ορεκτικό, μια συνταγή για να απολαύσετε του ανθούς από τα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε προσεκτικά τους ανθούς.
    Σε ένα μπώλ αναμειγνύουμε τα τυριά, το γιαούρτι, το ρύζι, το κολοκυθάκι το οποίο το περνάμε από τρίφτη χοντρό, τον δυόσμο, το πιπέρι, ελαιόλαδο και αλατίζουμε προσεκτικά.
  2. Γεμίζουμε τους ανθούς και τους τοποθετούμε σε ταψί.
    Περιχύνουμε με τον ζωμό,ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
    Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 50 λεπτά και αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλεόν νερό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.