Ένα υπέροχο ορεκτικό, μια συνταγή για να απολαύσετε του ανθούς από τα κολοκυθάκια, τα κολοκυθολούλουδα!
Αγοράστε τους κολοκυθοανθούς μόλις έχουν κοπεί τα κολοκύθια, τις πρωινές ώρες που είναι ακόμη ανοιχτά!

Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί με Τυριά Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 8, 2013

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 25 mins
  • Cook: 50 mins
  • Ready In: 1 hr 15 mins

Ένα υπέροχο ορεκτικό, μια συνταγή για να απολαύσετε του ανθούς από τα …

Ingredients

Instructions

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε προσεκτικά τους ανθούς.
    Σε ένα μπώλ αναμειγνύουμε τα τυριά, το γιαούρτι, το ρύζι, το κολοκυθάκι το οποίο το περνάμε από τρίφτη χοντρό, τον δυόσμο, το πιπέρι, ελαιόλαδο και αλατίζουμε προσεκτικά.
  2. Γεμίζουμε τους ανθούς και τους τοποθετούμε σε ταψί.
    Περιχύνουμε με τον ζωμό,ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
    Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 50 λεπτά και αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλεόν νερό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο