Share

Εύκολο και παντανόστιμο κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, φέτα και καλοκαιρινή διάθεση!

Κοτόπουλο με Πιπεριές και Φέτα Recipe

kotopoulo kinigou

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 17, 2013

  • Απόδοση: 1 (6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 40 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 50 λεπτά

Εύκολο και παντανόστιμο κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, φέτα και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σωτάρουμε ελαφρά το κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές, με ελαιόλαδο.
    Βάζουμε τα μανιτάρια μέσα σε 1 φλυτζάνι νερό να μαλακώσουν και τα ψιλοκόβουμε, το νερό δεν το πετάμε.
    Το κρατάμε ζεστό σε μία πιατέλα και το κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
    Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι.
    Σωτάρουμε στο ίδιο σκεύος τα όλα λαχανικά εκτός από τις ντομάτες, μέχρι να μαραθούν.
  2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και την ζάχαρη διαλυμένα στο νερό από τα μανιτάρια, το κοτόπουλο, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικά και ανακατεύουμε ελαφρά.
  3. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
    Λίγο πρίν σερβίρουμε προσθέτουμε την φέτα σε κύβους.
    Σερβίρουμε με ρύζι basmati και ψιλοκομμένο βασιλικό.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο