Share

Λουκάνικο με Πιπεριές, Θρούμπι και Αρσενικό Νάξου

loukaniko me piperies tiri

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 23, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 20 λεπτά

Παντρεύοντας την στεριά με την θάλασσα και τα Τρίκαλα με την Νάξο! Μια πεντανοστιμη εκδοχή ανάμεσα σε σπετζοφάι και λουκάνικο σαγανάκι!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε σε κομμάτια το λουκάνικο και τις πιπεριές.
    Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τις σκελίδες σκόρδου, τις οποίες έχουμε πατήσει ελαφρά με το μαχαίρι.
    Κατόπιν τις αφαιρούμε και προσθέτουμε το λουκάνικο.
    Τηγανίζουμε το λουκάνικο μέχρι να ροδίσει.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε την φωτιά.
    Προσθέτουμε τις πιπεριές, και τις ντομάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια.
    Προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι, πιπέρι, το θρούμπι και ελάχιστο νερό.
    Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Προσθέτουμε το τυρί και το αφήνουμε να λιώσει!
    Share

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο