Λουκάνικο με Πιπεριές, Θρούμπι και Αρσενικό Νάξου

Λουκάνικο με Πιπεριές, Θρούμπι και Αρσενικό Νάξου

Λουκάνικο με Πιπεριές, Θρούμπι και Αρσενικό Νάξου

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 23, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Παντρεύοντας την στεριά με την θάλασσα και τα Τρίκαλα με την Νάξο! Μια πεντανοστιμη εκδοχή ανάμεσα σε σπετζοφάι και λουκάνικο σαγανάκι!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε σε κομμάτια το λουκάνικο και τις πιπεριές.
    Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τις σκελίδες σκόρδου, τις οποίες έχουμε πατήσει ελαφρά με το μαχαίρι.
    Κατόπιν τις αφαιρούμε και προσθέτουμε το λουκάνικο.
    Τηγανίζουμε το λουκάνικο μέχρι να ροδίσει.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε την φωτιά.
    Προσθέτουμε τις πιπεριές, και τις ντομάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια.
    Προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι, πιπέρι, το θρούμπι και ελάχιστο νερό.
    Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Προσθέτουμε το τυρί και το αφήνουμε να λιώσει!

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.