Λουκάνικο με Πιπεριές, Θρούμπι και Αρσενικό Νάξου

Λουκάνικο με Πιπεριές, Θρούμπι και Αρσενικό Νάξου

Share

Λουκάνικο με Πιπεριές, Θρούμπι και Αρσενικό Νάξου

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 23, 2013

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 20 mins

Παντρεύοντας την στεριά με την θάλασσα και τα Τρίκαλα με την Νάξο! Μια πεντανοστιμη εκδοχή ανάμεσα σε σπετζοφάι και λουκάνικο σαγανάκι!

Ingredients

Instructions

  1. Κόβουμε σε κομμάτια το λουκάνικο και τις πιπεριές.
    Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τις σκελίδες σκόρδου, τις οποίες έχουμε πατήσει ελαφρά με το μαχαίρι.
    Κατόπιν τις αφαιρούμε και προσθέτουμε το λουκάνικο.
    Τηγανίζουμε το λουκάνικο μέχρι να ροδίσει.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε την φωτιά.
    Προσθέτουμε τις πιπεριές, και τις ντομάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια.
    Προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι, πιπέρι, το θρούμπι και ελάχιστο νερό.
    Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Προσθέτουμε το τυρί και το αφήνουμε να λιώσει!
    Share

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο