Share

Τα μύδια είναι το ιδανικό συνοδευτκό για τσίπουρο, ούζο, κρασί ή μπύρα!
Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και νόστιμη συνταγή, υπέροχα αρώματα τα αρώματα και γεύση!

Μύδια με Γλυκάνισο, Μάραθο και Ντοματίνια

Μύδια με Γλυκάνισο, Μάραθο και Ντοματίνια

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 27, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 15 λεπτά

Τα μύδια είναι το ιδανικό συνοδευτκό για τσίπουρο, ούζο, κρασί ή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Αφήνετε τα μύδια να ξεπαγώσουν εντός ψυγείου και τα ξεπλένουμε.
    Ψιλοκόβουμε τον μάραθο και κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση. Σε μια πλατιά κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
    Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και τον γλυκάνισο.
    Ανακατεύουμε να βγάλουν τα αρώματά τους.
    υνταγες για Μυδια
  2. Προσθέτουμε τα μύδια με το κέλυφος και κλείνουμε το καπάκι για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
    Τοποθετούμε μέσα στην κατσαρόλα τα ντοματίνια και πασπαλίζουμε με τον μάραθο, κλείνουμε πάλι το καπάκι για 1-2 λεπτά.
    Σβήνουμε με το ούζο, αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
    Κλείνουμε το καπάκι αφήνουμε την κατσαρόλα εκτός φωτιάς μερικά λεπτά.
    Μυδια Αχνιστά Συνταγές
  3. Σερβίρουμε τα μύδια με την σάλτσα και φρέσκο χυμό λεμονιού!
    Αχνιστά Μύδια Συνταγή

  4. Μύδια Αχνιστά με Γλυκάνισο

  5. Μύδια με Γλυκάνισο, Μάραθο και Ντοματίνια
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο