Share

Μηλόπιτα Εύκολη

milopita eukoli

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Απόδοση: 1 (8-10 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 50 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 5 λεπτά

Η πιο εύκολη, απλή, αφράτη σαν κέικ, μηλόπιτα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπολ προσθέτουμε μέσα όλα τα υλικά το ηλιέλαιο, την ζάχαρη, τις σταφίδες, τα αυγά, το μπέκιν πάουντερ.
    Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα 4 μήλα στον τρίφτη και τα ρίχνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν από τα πολλά υγρά και τα ρίχνουμε στο μπολ.
  2. Λαδώνουμε το πυρέξ ή ταψί μετρίου μεγέθους και στρώνουμε τα υπόλοιπα μήλα που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες, προσθέτουμε το μείγμα.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180°C για μια 1 ώρα, δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι την μηλόπιτα και εφόσον δεν κολλάει η ζύμη είναι έτοιμη.
    Αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο