Share

Μία μους σοκολάτας με λίγες θερμίδες αλλά πολύ γευστική δεν έχει αυγά, ούτε ζάχαρη για όσους προσέχουν την διατροφή τους αλλά και για όσους κάνουν νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο για ένα σοκολατένιο γλύκισμα!

Μους Σοκολάτας, Εύκολη και Ελαφριά! Recipe

mousse sokolata

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Απόδοση: 1 (5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 20 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 ώρες 0 λεπτό
  • Έτοιμο σε: 5 ώρες 20 λεπτά

Μία μους σοκολάτας με λίγες θερμίδες αλλά πολύ γευστική δεν έχει αυγά, …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να πάρει μια βράση.

    Κατεβάζουμε από την φωτιά το γάλα και το προσθέτουμε σε ένα μπώλ που έχουμε σπάσει σε μικρά κομμάτια την σοκολάτα.
    Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αφήνουμε στην άκρη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου η σοκολάτα.

    Χτυπάμε την κρέμα σε σαντυγί.
    Όταν κρυώσει η σοκολάτα προσθέτουμε την σαντυγί σταδιακά ανακατεύοντας απαλά και κυκλικά με σπάτουλα.

    Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα αδειάζουμε σε μπώλ και την βάζουμε 5 ώρες στο ψυγείο να πήξει.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο