Share

Τα μπιφτέκια σχάρας οτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελαφριά  και νόστιμα φαγητά!
Το καλό μπιφτέκι πρεπει να είναι αφράτο και ζουμερό μια καλή συνταγή και το σωστό ψήσιμο παίζει σημαντικό ρόλο για να απολαύσουμε υπέροχα μπιφτέκια!

Μπιφτέκια Σχάρας Recipe

suntages gia mpiftekia

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 20, 2013

  • Απόδοση: 1 (6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 30 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 30 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 2 ώρες 20 λεπτά

Τα μπιφτέκια σχάρας οτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελαφριά  και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Zητάμε από τον κρεοπώλη να μας περάσει τον κιμά 2 ή ακόμη και 3 φορές από την μηχανή του κιμά.
  2. Μουλιάζουμε το ψωμί στο νερό και το στύβουμε καλά.
    Στο multi πολτοποιούμε τα κρεμμύδια,τον μαϊντανό, τα φύλλα δυόσμου μαζί με 2 κουταλιές της σούπας νερό.
    Σε μία λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ζυμώνουμε τουλάχιστον για 20-25 λεπτά (άν θέλουμε τέλεια μπιφτέκια).
  3. Ο κιμάς πρέπει να είναι μαλακός και συμπαγής!
    Αφήνουμε σκεπασμένο τον κιμά με μεμβράνη στο ψυγείο.
    Πλάθουμε 6 μπιφτέκια.<
  4. Αλείφουμε με λάδι,πασπαλίζουμε με ρίγανη και θυμάρι.br> Ψήνουμε τα μπιφτέκια κρατώντας τα ζουμερά!
Share

Σχόλια από Facebook

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο