Μπιφτέκια Σχάρας

Μπιφτέκια Σχάρας

Share

Μπιφτέκια Σχάρας

suntages gia mpiftekia

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 20, 2013

  • Yield: 1 (6 Servings)
  • Prep: 30 mins
  • Cook: 30 mins
  • Ready In: 2 hrs 20 mins

Το μπιφτέκι σχάρας οτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελαφριά και νόστιμα φαγητά!
Το καλό μπιφτέκι πρεπει να είναι αφράτο και ζουμερό μια καλή συνταγή και το σωστό ψήσιμο παίζει σημαντικό ρόλο για να απολαύσουμε ένα υπέροχο μπιφτέκι!

Ingredients

Instructions

  1. Zητάμε από τον κρεοπώλη να μας περάσει τον κιμά 2 ή ακόμη και 3 φορές από την μηχανή του κιμά.
  2. Μουλιάζουμε το ψωμί στο νερό και το στύβουμε καλά.
    Στο multi πολτοποιούμε τα κρεμμύδια,τον μαϊντανό, τα φύλλα δυόσμου μαζί με 2 κουταλιές της σούπας νερό.
    Σε μία λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ζυμώνουμε τουλάχιστον για 20-25 λεπτά (άν θέλουμε τέλεια μπιφτέκια).
  3. Ο κιμάς πρέπει να είναι μαλακός και συμπαγής!
    Αφήνουμε σκεπασμένο τον κιμά με μεμβράνη στο ψυγείο.
    Πλάθουμε 6 μπιφτέκια.<
  4. Αλείφουμε με λάδι,πασπαλίζουμε με ρίγανη και θυμάρι.br> Ψήνουμε τα μπιφτέκια κρατώντας τα ζουμερά!
Share

Σχόλια από Facebook

Το 2007 δημιούργησα το Funky Cook απλά γιατί κάπου ήθελα να συγκεντρώσω τις συνταγές μου, κάπως έτσι το blogging με κέρδισε, άρχισα να γνωρίζω τον «μικρόκοσμό» του και να τον κάνω κομμάτι της καθημερινότητάς μου όπου εμπλουτίζεται συνεχώς αφού διαβάζω, μαθαίνω, σκέφτομαι, εμπνέομαι & πειραματίζομαι στην κουζίνα μου και όλα αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο