Αρωματικό Κόκκινο Κρασί - Mulled Red Wine

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 1500 ml.
  • Prep: 3 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 13 mins

Τί πιο "ζεστό" και γευστικό από ένα φλυτζάνι γλυκό κρασί, για τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες!

Ingredients

Instructions

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες, την ζάχαρη και τον χυμό των πορτοκαλιών.
    Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τον λοβό βανίλιας χαραγμένο.
  2. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι από το κρασί και αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Βράζουμε περίπου 5 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και να γίνουν σιρόπι.
  3. Προσθέτουμε το κρασί, το νερό και βράζουμε σε αρκετά χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά .
    Σερβίρεται ζεστό με μία φέτα πορτοκάλι.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο