Αρωματικό Κόκκινο Κρασί – Mulled Red Wine

Αρωματικό Κόκκινο Κρασί – Mulled Red Wine

Αρωματικό Κόκκινο Κρασί - Mulled Red Wine

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1500 ml.
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 3 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 13 mins

Τί πιο "ζεστό" και γευστικό από ένα φλυτζάνι γλυκό κρασί, για τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες, την ζάχαρη και τον χυμό των πορτοκαλιών.
    Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τον λοβό βανίλιας χαραγμένο.
  2. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι από το κρασί και αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Βράζουμε περίπου 5 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και να γίνουν σιρόπι.
  3. Προσθέτουμε το κρασί, το νερό και βράζουμε σε αρκετά χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά .
    Σερβίρεται ζεστό με μία φέτα πορτοκάλι.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο