Share
Τι Φρέσκο τρώμε τον Νοέμβρη; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής!

Λαχανικά:
Αντίδι, καρότο, κουνουπίδι, λάχανο, ραπανάκια, γλυκοπατάτες, λάχανο Bρυξελλών, ρόκα, μαρούλι, μπρόκολο, παντζάρι, πατάτα, πράσο, ραδίκια, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, αγκινάρες, κολοκύθα.

Μυρωδικά:
Ανηθος, μαϊντανός, κόλιανδρος, σέλινο, μάραθος, δυόσμος, φινόκιο.

Φρούτα:
Αχλάδια, μήλα, ξινόμηλα, φιρίκια, λωτοί, ρόδια, λεμόνια, κυδώνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, πορτοκάλια, μπανάνα, ακτινίδιο.

Καρποί και Δημητριακά:
Ξερά σύκα, σταφίδες, φουντούκια, αμύγδαλα, κάστανα.

Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:
Τσιπούρα, σαργός, κουτσομούρα, μπαρμπούνι, τόνος, παλαμίδα, κοκάλια, συναγρίδα, χταπόδι.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο