Share

Οι ντοματοκεφτέδες είναι καλοκαίρι! Ώριμες και σφιχτές ντομάτες, λίγα λαχανικά και οι παραδοσιακοί ντοματοκεφτέδες Αστυπάλαιας στο τραπέζι δίπλα σε παγωμένες μπύρες σας περιμένουν όπου και αν βρίσκεστε!

Ντοματοκεφτέδες Αστυπάλαιας

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 27, 2013

  • Απόδοση: 1 (35-40 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 35 λεπτά

Οι ντοματοκεφτέδες είναι καλοκαίρι! Ώριμες και σφιχτές ντομάτες, λίγα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά.
    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τα μυρωδικά και τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
    Πολτοποιούμε τις μισές ντομάτες στο multi.
  2. Βάζουμε τα λαχανικά, τα μυρωδικά σε ένα μπωλ, προσθέτουμε το αλάτι και πιπέρι.
    Ανακατεύουμε καλά.
    Προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά.
  3. Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί.
    Ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά και τηγανίζουμε τους ντοματοκεφτέδες στο καυτό λάδι.
    Ακουμπάμε τους ντοματοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρί.
  4. Σερβίρονται ζεστούς τους ντοματοκεφτέδες με γιαούρτι, στο οποίο προσθέτουμε μπούκοβο ή τυροκαυτερή σαλάτα.


Share

3 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο