Η αγαπημένη και λαττρεμένη συνταγή της Σαντορίνης για τέλειους ντοματοκεφτέδες!
Αν μπορείτε να βρείτε σαντορινιά ντομάτα ακόμη καλύτερα!

Ντοματοκεφτέδες ή Ψευτοκεφτέδες Σαντορίνης Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 15, 2013

  • Yield: 1 (20 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 25 mins
  • Ready In: 30 mins

Η αγαπημένη και λαττρεμένη συνταγή της Σαντορίνης για τέλειους …

Ingredients

Instructions

  1. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη στο χοντρό μέρος. Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μαζί, προσθέτουμε τις ντομάτες, την ζάχαρη και το αλατοπίπερο. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με την σόδα σε ένα μπώλ και προσθέτουμε σταδιακά το μείγμα της ντομάτας.
    Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν πηχτό χυλό.

  2. Βάζουμε το λαιόλαδο να κάψει,με ένα κουτάλι παίρνουμε χυλό και ρίχνουμε γεμάτες κουταλιές στο λάδι.
    Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές ώσπου να ροδίσουν.
    Τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το «περιττό» λάδι και σερβίρουμε όσα είναι ζεστοί.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο