Share
Τι Φρέσκο τρώμε τον Οκτώβρη;

Bάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής!

Λαχανικά:
Αντίδια, αγκινάρα, καρότο, κολοκύθα, κουνουπίδι, λάχανο, γλυκοπατάτα, παντζάρι, μαρούλι, ραπανάκια, πράσο, ραδίκια, σέσκουλα, σπανάκια, μπρόκολο, ράπα, αγγούρια και τα τελευταία βλίτα.

Μυρωδικά:
Άνηθος, μαϊντανός, σέλινο, μάραθος, δυόσμος, φινόκιο.

Φρούτα:
Αχλάδια, γκρέιπ φρούτ, ακτινίδιο, κυδώνια, φιρίκια, μήλα, ξινόμηλα, λωτοί, σταφύλια, ρόδια.

Καρποί και Δημητριακά:
Ξερά σύκα, σταφίδες, καρύδια, φυστίκια.

Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:
Τσιπούρα, σαργός, κουτσομούρες, μπαρμπούνι, παλαμίδα, κοκάλια, συναγρίδα, χταπόδια.

Τέλος εποχής: Πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο