Μπισκότα με Ταχίνι και Γλάσο

1.2K

Αυτή η μοναδική λέξη “Μαμά”!
Όλες οι μανούλες γιορτάζουν και σας δίνουμε πανεύκολη συνταγή για Μπισκότα με Ταχίνι και Γλάσο που τα έχει όλα, όπως η “Μαμά”!
Θρεπτικά, γλυκά, χαρούμενα και κυρίως φτιαγμένα με αγάπη!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Μπισκότα με Ταχίνι και Γλάσο Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 11 Μαΐου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (14-16 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 18-20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 23 mins

Αυτή η μοναδική λέξη "Μαμά"! Όλες οι μανούλες γιορτάζουν και σας δίνουμε …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Αφήνουμε το βούτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
    Προσθέτουμε την βανίλια και το ταχίνι, χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C Κελσίου.
    Kοσκινίζουμε το αλεύρι, το κόρν φλάουρ και το baking powder.
    Ζυμώνουμε τα υλικά.
  3. Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
    Ανοίγουμε την ζύμη σε πάχος ενός περίπου εκατοστού και κόβουμε με κουπ πάτ.
    Πιέζουμε μέσα σε κάθε μπισκότο ένα ξύλινο καλαμάκι.
  4. Ψήνουμε τα μπισκότα για 18-20 λεπτά.
    Αφήνουμε να κρυώσουν καλά, αφού τα ακουμπήσουμε επάνω σε σχάρα.
    Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για το γλάσο. ¶ν είναι πολύ ρευστό προσθέτουμε επιπλέον ζάχαρη.
  5. Μεταφέρουμε το γλάσο σε κορνέ με πολύ λεπτή μύτη ή χρησιμοποιούμε οδοντογλυφίδα για να το απλώσουμε.
  6. Το γλάσο δεν χρειάζεται να περιμένουμε να σταθεί περισσότερο από 2-3 λεπτά, πριν διακοσμησουμε τα μπισκότα.
  7. Με αγάπη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close