Share

Πανεύκολα Μαλακά και Αφράτα Μπισκότα

Πανεύκολα Μαλακά και Αφράτα Μπισκότα

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 12 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 17 λεπτά

Τα ιδανικά μπισκότα για παιδιά αλλά και μεγάλους!
Με υπέροχη γεύση σαν κέικ, απίστευτα αφράτη υφή και με πολύ γρήγορη εκτέλεση και απλά υλικά!!!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Αφήνουμε το βούτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
    Χτυπάμε στο μίξερ το τα αυγά, την ζάχαρη και το βούτυρο.
    Προσθέτουμε τις βανίλιες και το baking powder.
  2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το προσθέτουμε σταδιακά, ανακατεύοντας με σπάτουλα.
    Τέλος προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
    Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα δίσκο.
  3. Με ένα κουτάλι παίρνουμε ζύμη και σχηματίζουμε μπισκότα, το ένα δίπλα στο άλλο.
    Κάθε φορά βουτάμε το κουτάλι σε νερό για να μην κολλάει.
    Ακολουθούμε αυτή την διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
  4. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C Κελσίου για 12 λεπτά.
    Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε κουτί που κλείνει αεροστεγώς.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Σχόλια

  1. Η ζύμη τους βγαίνει αρκετά μαλακή; Δεν θα προσθέτω δηλαδή αλεύρι μέχρι να πλάθονται εύκολα με το χέρι – γι αυτό και προτείνετε κουτάλι. Σωστά;

Αφήστε ένα σχόλιο